De keuze van de schilder


Wij zijn altijd op zoek naar de meest milieuvriendelijke toepassing om uw huis of pand te verfraaien. altijd in overleg met u en u voorlichtend over de mogelijkheden om uw huis of pand optimaal te beschermen.

Schilderwerk uitvoeren met minder milieu belastende producten zonder concessies op kwaliteit.

Waarom ecologische verven?

De ontwikkelingen van verf op basis van herbruikbare producten zoals plantaardige oliën en minerale pigmenten zijn tegenwoordig zo ver dat de kwalitatieve eigenschappen zoals glans- en kleur behoud, droging en buiten-duurzaamheid niet onderdoen voor de chemische tegenhangers. Wij proberen daarom zoveel mogelijk natuurlijke- en herbruikbare verf te gebruiken.

Veel mensen worden zich steeds meer bewust van het milieu en schakelen dan vaak over op duurzame producten en diensten.

Dit geldt dus ook bij het uitkiezen van uw verf en schilder. De meeste bekende soorten verf die u misschien voorheen in de bouwmarkt haalde zijn vaak synthetisch. Daarom kiest u bij het uitzoeken van een schilder beter voor een ecologische schilder. Deze schilder is beter voor het milieu en voor uw gezondheid.
De kosten voor schilderwerk zijn doorgaans hetzelfde en uiteindelijk gaat de bio-based verf over het algemeen een stuk langer mee.

Al met al zorgt de ecologische schilder voor een gezondere leefomgeving zowel binnen als buiten.
We willen natuurlijk allemaal naar een milieuvriendelijke leefomgeving toe. En dit begint bij het gebruiken van duurzame producten en diensten.

Uw schilder voor Noord-Holland voert uw opdracht uit van A tot Z.